Οι στόχοι του έργου A2UFood

Αξιοποιούμε το περίσσευμα τροφής των χώρων μαζικής εστίασης ως πρώτη ύλη για την παρασκευή φαγητού και τη διάθεσή του μέσα από το Εναλλακτικό Εστιατόριο του Δήμου Ηρακλείου. Μιλάμε, για το φαγητό που μένει αδιάθετο και άθικτο στις κουζίνες των εστιατορίων, όχι για φαγητό που έχει σερβιριστεί.

Αυτό είναι ο σύνδεσμος του έργου

Αυτό είναι το πρώτο δοκιμαστικό μου άρθρο

Άλλοι στόχοι του έργου είναι

  • η καινοτομία
  • η κυκλική οικονομία
  • η εκπαίδευση

Νέα σεμινάρια θα γίνουν σύντομα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *